En vecka och 13 dagar!

SHOOOO HOOO! såå jääkla glad är jag för som ni ser i runbriken i dag så är det bara en vecka och 13 dagar kvar till...... J U L A F T O N! wiiee vad scjöönt det känns man längtar ju verkligen så mega mega mycket! dock har man ju inte skrivit någon önskelista än så får la inte julklappar utav tomten.. höhöhö. Får ta och göra det nu då!


Min dag idag ser inte så jätte rolig ut utan jag ska bara först till becca och leta efter mina nycklar, vidare till bella och hämta pulkorna jag har ställt där och sist men mmest tråkigas ska jag göra mitt NO.arbete om bilen.  -.-    
sen ikväll blior det nog att hitta på något skojjsigt eller att bara vara henma och mysa till en mysig film. låter faktiskt lockande det med om jag ska bara ärlig.


Och T  A C K så hemskt mycket för igår alla underbara filurer som var hos beccas place igår. det jag jätte kul och verkligen awesooome! dock blev det inget diskmedels shottande för mig igår- too bad dudes, eller? lite bilder kanske dyker upp snart men absolut inte säkert för vet inte om vi tog några hahah! lite dåligt minne ;)


blev ingen bild idag för det stötte upp ett problem med det eller nått.. boariiing!!

7 lussebullar på en halvtimme....yeahh that´s Julia style!

Halllööj igen, kände mig bara tvungen att skriva lite mer på bloggen nu när jag kastade in ett snabbt inlägg igår. Saken är det att jag inte alls är säker på att det kommer bli ett inlägg varje dag eller hur det blir men ni får helt enkelt tänka så här: Hon gör det när hon gör det och vilket jag hoppas att ni gillar när jag väl har skrivit ett nytt inlägg, för annars e det ju bara att pysa!

Skol dagen för mig har varit tipp topp och allt funkat på galant! så himla skönt är det inte få känna så måmga motgångar vilket ja kände innan för några veckor sedan utan det känns helt okej för tillfället! SOO THUUMBS UP DUUDES! I skolan idag gjorde vi inte så jätte mycket mer än hade vanliga lektioner förutom sista som var muusica! riktigt ku lahr musiken börjat bli, för just nu håller vi på med att göra egna låtar med instrument sång o.s.v! går riiktigt bra måste jag säga som basist.

efter skolan så vänta jag en stund på bella och... hennes goda lussebullar. Man måste ju bara säga att det var lite kul när bella hade kvar sin bullpåe utanför dörren medans hon var på toa och då passade man ju på rejält (Y) om hon bakade 8 st åt jag 7 av dem höhöhöhö! :D MUUUMS!

hey lilla lady, hey lilla lady!

Shoo söta fina blogg! det var allt ett tag sedan eller hur? såå varför inte slänga in ett lite mysit inlägg nu så där innan man ska krypa ner i sängs!

Har en mega shottaheijtii tanke i huvudet just nu och det är ju självklart G Y M N A S I E T!! är nästan säker på mitt första och andra handsval och det jag tror jag kommer att välja är sammhälle europa och samhälle ledarskap/beteedeveenskap! Båda två linjerna är verkligen något som massar lilla mig as kalas, men än är du massa saker som man måste fundera över, för det är ett av dem största valen man kommer göra i hela sitt liv (känns det som iaf just nu)

Man vill ju bara börja på gymnasiet nu på dirren och få all kångliga val doone! plus att vill börja på ny skolan, börja på ny skola och tträffa annat nyrr rolig och intressant folk, alltså bara att få slippa alla falska jäävlar som finns runt omkring en och helst bara peka fingret och draa! Men nu måste jag verkligen sova så god natt på er! 

här kommer lite nytagna bilder på mig (är ju lite orloli över att ni glömt hur jag ser ut ;) )


  tagna: 4 December  2010! <3

RSS 2.0