Lite nytt och lite gammalt, Perfect match!

Tjenna mina läsare!
Bara så ni vet var föregående inlägg från igår bara det att jag publicerade det nu för att det krånglade som tusan med mobilen igår..tråkigt nog men ni fick endå lite update från igår så hoppas ni är nöjda.
Idag har min dag sett hyffsad enkel ut och den har varit suverän enda från morgonen fram till nu vilket känns underbart för det är inte alla dagar som man upplever som sådana...iallfall inte i min egna lilla värld. Har såklart varit i skolan och träffat alla saknade klasskompisar och övriga vänner som man saknat enormt. 
Måste också nämna att det endå är rätt så najs att man lämnar Sverige i snöstorm och kommer hem och det väntas riktigt vår väder (om man kan lita på mammas ord) dock saknar man ju fortfarande Egypten och skulle ge mitt allt för att vara där just nu.
Speciellt börjar man längta tillbaka när hela rummet doftar av ljuvliga rökelser som vi fick gratis av en charmig liten arab i de Egyptiska bazarerna. 

Efter skolan begav jag mig neråt stan för lite spontan shopping nu när månadspengen precis rullat in på konto lagom nog till att man kommit hem. SUPER nöjd blev jag efter jag fick gå hem med en och en annan kasse. Här får ni se dagens shopping:


ny klänning- H&M 199 kr
Nytt mobilskydd(?)- H&M 79 kr
DR.Martens-Affär i camden i London-ca 800 kr
Sedan kunde jag inte låta bli dessa små söta rosetterna!!
Hårrosetter-Gina Tricot 7 kr  (SJU KRONOR.....!!!!)
Så om ni vill veta så är det så här jag tänker se ut imorgon i skolan med en snygg skinnjacka över! LÄNGTAR. Puss och hej!

Say hello to My little bag

Godkväll alla vita svenskar!
Sitter just nu i bilen påväg hem från götet där vi landade för ca en halvtimma sedan.
Känns sjukt trist att vara hemma i Sverige igen för allt, också menar jag verkligen ALLT är så mycket roligare utomlands där solen skiner och man blir tankad med härlig energi från både solen och omgivningen. Det beror ju klart på vart man åker men jag har verkligen haft det super super bra!

Dock har man haft bra och dåliga dagar denna veckan men det är sådant man får stå ut med! Nu lackar morsan som tusan på mig för att jag måste sova så det är bog bäst att jag lyssnar på henne(för en gångs skull) innan bilen exploderar av överhettning av mammis ilska!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1653696/images/2012/pic_191680444.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1653696/images/2012/pic_191680444.jpg" class="image">


Yalla yalla!

hello hello alla sköningar!
Som ni säkert har märkt har jag haft en liiiten liiten blogg paus pga av den lilla trippen till spinxens land, Egypten.
Jag är fortfarande kvar här och sitter just nu i grannhotellets lobby och pillar med mobilen....gratis internet är alltid bra!;)

Imorgon lämnar jag värmen och beger mig hemmåt kalla snöiga och tråkiga Halmstad med väskan packad Och klar.
Lite tråkigt blir det allt och lämna min arabiska prins mohammed som gjort allt för mig på playan;) WOP WOP!
Som jag retat gallfeber på moster Johansson och mammi under veckan med alla dessa araber...dem har erkännt att dem är lite rädda för att jag skulle fastna här i Egypten och leva den egyptiska idylliska drömmen!!
Vill jag lämna eller vill jag inte?
KRAMAR på er allihopa!


Drömmar som blir sanna.

Hello sunshines!! 

Äntligen SPORTLOV! Gud vad skönt och äntligen få säga den dära frasen. Som man har gått runt och riktigt haft den meningen i munnen men inte vågat säga den för att man inte har kunnat det MEN...nu sa jag det och förbaskat skönt var det må jag säga! Wiiiho lucky feeling just nu!
Alltid känns som om det glider på för fullt och allt är toppen, Resan till Egypten är nära och man är lyrisk av all glädje som öser ner över en!
Mer planerat än den resan och träning med bästa kussen är inplanerad, Kan nog inte bli mycket bättre. TJIHO love life!
The sourface isn´t what matters, the thing that matters is inside...


Fear vs what ?

Scholla hopp scholla hej! Kom precis hem från ett möte på skolan som handlade om...LONDON!! Måste nog erkänna att jag får helt totalt kolliderade tankar gällande...ALLT! Det känns så konstigt att man ena dagen känner en sådan stor glädje över att få lämna lilla pyttelilla Halmstad och styra klackarna mot en sådan enorm stad som London. Mitt i allt kan tankarna och känslorn helt plötsligt vända och kolla upp och bara känna: OJ, jag är så liten(DOCK nästan 1,80 lång men u get it I hope), hur kommer detta gå? och så fortsätter allt i negativa banor där man forsätter och ja...sätter sig själv in i en dålig syn. Det enda man vill är att kunna se allt i ett så ljust perspektiv så möjligt men ibland måste jag erkänna att det är rätt svårt.... jag känner mig rädd för att helt plötsligt stå där i Londons storstad och känna sig som en liten myra men samtidigt, Vill jag inte kasta bort möjligheten, för det är en ENORM upplevelse och möjlighet att växa och mogna. HEHE en hel del tjat från päronen om att man borde göra snart. Hålla kolla på plånböcker,vantar,nycker och hela köret. rätt vanligt för er kanske MEN...inte alltid så lätt för mig om man ska formulera det så. Det sista för mig idag är att säga....Jag ska inte låta mina rädslor styra min framtid...


ps: SRY för ett kanske tråkigt inlägg men idag är inte en av mina bästa dagar.

Hej hej hallå?!

Godkväll!
Har tyvärr inte hunnit skriva något inlägg idag för har varit tvungen och skriva färdigt min resolution i samhällen, pain in the as- arbete så att säga.
Är riktigt härligt att jag ungefär är klar med den så wehoo thumbs up folks!
Ny hade jag tänk sova...sova i min värld är ett annat ord för att kolla oth. Puss och kram vi höres!


A bit of love.

Glad alla hjärtans dag på er allesammans även om ni kanske inte har något att dela den med! I detta inlägget tänker inte skriva om hur fruktansvärt ensam jag känner mig på en dag som denna. Faktum är att jag inte känner så överhuvudtaget, rätt skönt om jag får säga det. Jo visst, jag hade gärna kanske velat ha någon och dela alla hjärtans dag med, som pojkvän eller liknande men man behöver ju inte alltid gör det med någon som man älskar på det sättet. Det finns ju faktiskt något som heter vänner vilket är mega super duper bra! Okaj då, jag får väll ta och erkänna att man är lite små avis på dem som får långa kärleksbiblar i loggarna på fejjan av sina pojkvänner och flickvänner men jag ska inte misströsta för det är ju alltid kuligt för dem!
Själv så har man än så länge firat alla hjärtans dag i skolan och hemma hos Jonte. Om en timma eller något så fortsätter firandet hos läkaren och ikväll får man fortsätta med den underbara FN-resolutionen. LOVE skolarbete!

Ytterligare tips från coachen

Tjenare tjenare på er läsare!
Ett sista ord från mig innan jag slocknar av total utmattning skulle jag vilja ge er ännu ett råd till er.
JO som sagt jag var och tränade innan och jag provade på ett helt nytt pass som för några timmar sedan var helt främmande men nu känns det som en möjlig framtida träningsmetod. Det jag vill komma fram till är att om ni har möjlighet....GÅ PÅ KETTLECROSS!!
Det var verkligen super kul där man får ta ut sig efter din egna förmåga och man blir peppad av en riktigt grym instruktör vilket inte Heller är helt på tok;) efter passet kände jag verkligen att jag varit jätte duktig och vågad som testat något nytt och brutit gamla mönstret att bara gå på bekanta pass!!
Dagens plus i kanten!!!

Hehe ville göra inlägget lite finare och inte lika stelt med en bild!ENJOY.


Energy boost!

GÄSP..jag är trött! Endå känner jag att det borde vara tvärt om nu när dagarna blivit ljusare men jaja man kan ändå va trött..antagligen! Dock känner man verkligen att man har fått så sjukt mycket energi tillbaka som den långa hösten och mörkret har tagit från en. Man se helt enkelt ljusare på saker och ting och allt känns mycket lättare när tiden börjar gå mot ljusare tider. OKEJ, nu kände jag mig helt plötsligt sjukt gammal när jag skrev det där men det är ju sant!! För att få lite mer energi när allt känns trist,jobbigt och man inte känner för att inte göra något alls (Ni alla har väll haft den känslan någon gång, Right?) är mitt absolut BÄSTA tips att bara börja träna hur tråkigt det än låter i vissas öron. Det ger så himla mycket efter bara ett par gånger och man blir nöjd över det man åstadkommit och att man ens orkade att ta sig till träningen. Att sätta upp mål som är rimliga och sedan fullfölja det är nog det bästa som finns!! Det enda man tänker är liksom "SCORE; I MADE IT" OHoh haf verkligen ryser så mycket jag gillar den tanken! Vad vore allt utan mål och drömmar?
Du vet mycket väl vad du gjort (gjort, gjort mot mig)
den där blicken du ger mig är gammal nu (nog för mig)
jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill
så hälsa ditt hjärta att allt är slut (död för mig)

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar (ah ah ahh)


TRUE story. 
Puss vi hörs kanske senare! 

sunny sunday!

God eftermiddag alla snöiga filurer!
För vissa blir detta säkert ett godmorgon så...GODMORGON på er med!
Själv har jag varit uppe ett bra tag nu, enda sen klockan halv tio vilken är VÄLDIGT tidigt. Det positiva då är ju att man inte sover igenom hela dagen utan man får gjort mer saker.
Dock kan man kanske inte säga att jag har gjort då mycket vettigt idag...bara suttit vid datorn och bråkat med internet anslutningen. Bara för att ge er lite mera info om det säger jag bara att den är den VÄRSTA bråkstaken som finns!!!
ÅHHH så arg man blir..ena sekunden är den där och ena sekunden helt putsväck, Knas internet!
Sen har jag också fixat och trixat lite med en ny header hit för jag tycker den jag har nu börjar bli lite gammal och dammig så den får vi snart ta och byta ut...så fort internet på datorn är tillbaka såklart vilket kan dröja ett tag känns det som.men den kommer när den kommer så stå ut ett litet tag till.

För att berätta lite smått om gårdagen så hade jag en toppen kväll hemma hos adina med Pauline och Oscar.
Vi kollade på melodifestivalen och sedan lite film, godis på det gör ju allt lite extra mysigt så jag är nöjd!!
Nu säger jag bye bye för denna gången då kanske jag lägger in ett litet inlägg ikväll om jag får tid. KRAMAR


jag vill känna känslan av att vara där

Halli hallo idag igen! Får börja med att säga att jag absolut inte har så mycket inspiration till att skriva nu. Erkänner också att det känns lite meningslöst att skriva men vill ju iallafall visa att jag inte har glömt bort er! Nej för denna gången kommer ni inte bli av med mig lika lätt som dem andra gångerna jag gjort "comeback" på bloggen. Positivt eller negativt avgör ni men jag tycker det är skit skoj att ha börjat skriva igen och se att folk går in på min blogg och att ja, statistiken ökar för varje dag som går. DET måste ju vara ett tecken på att jag gör något rätt? Är lite ego nu och svarar på min egna fråga: JA DET GÖR JAG!(obviously) Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft!! Var ute med pappsi och övningskörde och det gick redigt bra vilket alltid är kul. Man får en sådan riktigt skön känsla när man känner att det är man själv som har kontrollen över något och att det är en själv som får något bra utav det. Den känslan hade jag nog redan som liten då jag och min storasyster Josefin ofta var på knattelandet där man kunde köra el drivna miniatyr bilar! Tror nästan det är dem skillsen som sitter kvar än idag. ELLER?! Gasa och bromsa är väll skills? ;) Bye på er och hoppas ni får en amazing kväll med bra sällskap för det ska jag! TUT TUT nu ska jag och en polare som nyss tagit körkort snart ut och åka! WEEY

Slösad energi och tid

Wop wop ännu ett blogginlägg!
Tänkte egentligen skrivit ett igår kväll med tiden vara springer iväg hela tiden känns det som...skamligt, jo tack jag vet!
Hemma från skolan nu pga av delvis håltimma och sedan en jävulsk huvudverk från tandställningen, livet är surt ibland men det får man ta och leva med.
Appropå surt, så känns det som om man har börjat lägga ner mer tid och ork på så helt onödiga skit grejer och på personer som bara suger energi från en.
Varför ens ha kontakt med en person som bara tar energi och tid från en med att säga massa onödig skit och saker som man inte ens är värd att höra på?
Set verkligen ingen mening med en sådan meningslös energiförlust och ens en sådan relation om man ens kan kalla det för det.
Ibland tror jag att en hel del människor tror dem får mer respekt och inre ro om dem ska hacka ner på andra som någongång svikit dem eller stått en nära. Jo visst, alla är inte felfria men varför ta ut sina aggressioner på någon man någongång tyckt om?
Varför liksom inte bara berätta vad felet är och sedan snacka om det?
FAIR play är alltid det bästa.


Clever head

Godmorgon på er!
Väntar just nu på bussen till skolan då då tänkte jag: varför inte utnyttja tiden på ett bra sätt och börja dagen med att säga godmorgon till er! Smart? Jo tack jag vet!
Vädret är verkligen helt underbart med sol men dock så jääkla kallt. Då är det ju alltid bra att man kan gå in till hlt kontoret och värma sig, hihi!
Hejdå och hoppas ni får en toppen dag, kramar från juliiius!!


Jag är i helvetet.

Morsning korsning mina små filurisar!
Jag vill verkligen INTE göra ännu ett inlägg där jag gnäller på hur sjukt jäkla ont jag har men...ingen lätt uppgift eftersom det gör så att min fantasi försvinner och fokusen landar på smärtan.. Livet är fasen inte lätt ibland asså..haha!
Hade tänkt och fatta mig kor idag för att jag snart däckar och får en iPhone uppköttad i näsan och det vill vi ju inte riskera,right?
Men innan jag går och lägger mig ska jag kolla min framid hur den ser ut.. Och nu tänker WTF är det här för bryd!?
Hihi tarot är kul och spännande...bra tips för nyfikna och lite andliga jäklar som mig.


Det sägs väll att skönhet kommer från insidan?

Godkväll gott folk framför datorerna och iPhones!
Hoppas allt är bra med er för det är det inte med mig så någon kan iaf få ha det lite extra bra nu tycker jag.
Känns som någon precis lagt in ett ton dynamit i min mun och sedan tryckt på avtryckaren. Anledningen kan ni säkert förstå med tanke på vad jag skrev i förra inlägget nämligen...tandställningen där uppe är på plats också.
Ångrar verkligen att jag sa till tandläkaren att jag tyckte det var skönt när det spänner till men faktum är att det gör in i helvetes ont att spänna där uppe.
Varje vidrörning vid tänderna känns som ett slag som får alla tänder att trilla ut som domino brickor!! Kan ni tänka er vilken smärta!?
Här ser nu en väldigt smickrande bild på mig och mitt strålande(ej metalliska) leende.
-som sagt dom säger väll att skönheten kommer från insidan?


News of tonight

Hej igen young folks!
Vet inte om ni också märker det men jag kan verkligen inte hålla fingrarna borta från bloggen...antagligen för att jag nu mera kan blogga från mobilen som jag tycker är lite mer space-at än att sitta framför en skärm och knappra, eller vad säger ni?

Tänkte bara meddela er om en stor händelse som äger rum imorgon prick 11.20!! Kan ni gissa vad?
Nää skulle Inte tro det va! Så här med avslöjar jag för er att jag ska få tandställing även för uppe så...förvänta er inte några stora leenden på ett bra tag!
Hoppas ni antecknade detta nu, för visst var det intressant?;) HEHE
Godnatt alla fina!!
Ger er även lite ögongodis...pretty little liars caleb!MUMS.


Jag är så nöjd nöjd, tjejen här är väldigt nöjd!!

Sholla hopp sholla hej!
Måste inleda dagens inlägg med att jag känner mig jäkligt stolt över mig själv...ligger ner i soffan och PLUGGAR och det går redigt bra ska jag säga!
Ni vet den där känslan man får bär man känner sig lugn inför ett prov och att man faktiskt förstår allt den över smarta historia boken säger?
DEN känslan har jag just nu. JAA just den ja!! Åh jag är då glad, var verkligen länge sedan jag kände att allt rullar på och det är just det jag känner just nu.

Allting börjar falla på plats känner jag. Skolan, vardagen och hela tillvaron börjar bli bättre än vad den varit.
Har kommit igång med träningen och det går super!
Bara igår så var jag på afro pass, core pass och gymmade i en timma....biffen här eller? KLART!
Puss och hej jag är en glad tjej!!


ISKALLT!

Brrrr it's cold in here!
Herre götapetter vad det är kallt, förbjuden kyla borde man nästan kalla det för det här är faktiskt plågsamt!
Både händer och fötter är som isbitar och som totalvägrar att bli varma trots att man kurar in fötterna under rumpan...dagens klimat, det var då allt bättre förr...HÖHÖ nej men typ!!
Snacka om att man längtar till Egypten när man kolla ut i trädgården...can't wait.

Min kväll igår var en helt perfekt lördagskväll enligt mig som bestod av en mysig kvällsfika med min busskompis Fanny på Roberts. Jätte kul och mysigt var det. Vi satt för ett bra tag, kanske runt två timmar och det är ju sådant som göt en fika då mysig!!!
Får ta och berätta för er hur vi lärde känna varandra en annan gång för nu ska jag inte tjata på mera...puss puss och ni får ha en toppen söndag!Drömmare

God morròn god morròn!!
Underbar dag idag framför mig, allt börjar bra med strålande sol och isande -16 grader sen...sätta mig ner med min underbara bästa vän så kallade historia boken. Ironi eller var ska man kalla det?

Natten har spenderats i mosters sommar hus på östra stranden. Tanken var egentligen att jag och en polare skulle lagat lite mat tillsammans igår och kollat på en film Men det blev tyvärr inställt så varför inte besöka sin moster och kusin som man inte ser varje dag! TREVLIGT var det iallafall!! Att bara koppla av och ta allt i sin egna takt är ju inte fel...och dessutom slippa mammas ständiga gnäll!! Haha.

Just nu ligger jag och drömmer mig bort till Egypten däran befinner sig om sådär exakt tre veckor!!WIIEEEE!! Längtan blir ju bara större och större av det här:
Angry bird? NO angry girl.

1.Maybe some people aren't meant to be in our life forever,maybe some are just passing throug to teach us a

JO TACK, det har man allt lärt sig! Att lita på någon som säger att dem finns där och att dem skulle göra allt för att saker ska bli bra igen är bara ett par riktiga äckliga backstabbers... Det är exakt när allt är som sämst man leker det.
Lika lätt att se dessa människor som att krossa det tunnaste glaset..EASY SHIT!
Människor i ens omgivning är falska jerks. Puss och hejdå Mvh en arg och besviken tjej_95...
Ps: hoppas på ett gladare och intressantare inlägg imorgon. Nu säger jag GODNATT suckerss.


Laaazy!

Hej hopp ännu en dag avklarad och just nu sitter man och inte gör ett enda skit, DOCK borde man ju plugga!!! men pallar man det idag?!! FÖCK NO. Istället kommer Jonte hit och gör mig sällskap i mitt stora och slottliknande ensamma hus. Btw "slottliknande hus" also known as radhus, Hehe en liten parantes där young folks! 
Känner liksom att man får stötta alla forever alones där ute...(caashing om du ser det här jonte,HÖHÖ ;) u know I love ya)
I övrigt har dagen rullat på hyfsat bra och dagen har också varit bra, Finns inget mer att säga om saken eftersom att jag bara varit i skolan hela dagen!!
Nej nu har jag ingen lust att skriva längre, KRAM! 


<3

RSS 2.0