Morro´n morro´n

godmorgon bloggen och alla andra för den delen med. vaknade precis och man blev ju liite sur! vädet är ju helt jäkla surt det med, moln moln moln och ännu mera mooln ! man ville ju bättra på solbrännan lite fast egentligen behöver jag nog inte det om man lyssnar till alla mina bddys som säger att jag e helt  blaack like a negroo ! men aja  det är ju kuligt och va lite extra svart lr  vad säger ni ?;)

juste det ja ! jag glömde visst att blogga igår och jag hoppa att ni inte saknade mig way too muuch ! vilket jag inte tror ni gjorde men aja det är iallafall kul och säga. igår då så var jag på stranden med alice och hennes mamma miaa. det var väldans trevligt fast det varand eju inte så länge för helt plötsligt nät vi satt där försvann molnen helt som bara hokos pokos och så var dem borta!!! det va ju liite tråkigt så maria tog bilen och skjutsade oss till mig hr i frösakull. det blev mucke bättre än att ligga på stranden då vi parkerade i solstolarna i trdgården för det va ju trots allt sjukt varmt. nej nu ska jag inte bubbla mer och istället få i mig lite frukoost ! :))                            

bye bye good bye good bye adios adios hejdå hejdå adjö adjö ! :)
en bild från kvällen när emma karlsson var här! det va suuper duuper kuuligt :))

I´ve been a victim of a selfish kinda love

holaa mis amigos !(hej mina vänner) idag är det en ståålande solig dag och då kan man ju bara göra en sak ..... och då blir det ju såklart STRAANDEN men inte själv, nej icke sa nicke det blir fint besök på tylösand idag av mig och Julia Ekdahl ! :) det kommer bli shieans kul för har inte sett henne sen sportlovet tror jag det va och då låg det massor av snö på marken och det gör det ju inte nu precis ;) nej men det kommer bli jätte kul verkligen och kul blir det ikväll av samma län tranemo lr vad man säger. då kommer nämligen en annan super duper söt tjej som heter emma som jag inte heller har sett på år och dag ! och det stämmer faktiskt för senaste gången jag såg henne var på sommare FÖRRA året och det är ju shietans länge sedan så dit längtar man ju kan man välla säga !!

egentligen är det ju nästan förbjudet att sitta vid datan nu när det e så varmt och solit men jag har faktikst inte så dåligt samvete av det och det är ju bara för att jag fakti´skt sitter ute fast på altanen då :) det är häärligt det och härliga tiden med :D haha nu vet jag inte riktigt vad jag snackar om ! aja  för tillfället får detta faktiskt vara en flummi flumm blogg och det passar ju bra för det är precis så jag är själv så we are family me and my blog !! aja tjeenamoors alla strand d(L)iggare !  ahhaha va den inte braa lr !! :DWhen the sun goes down (up)

hola hola ! varje gång jag säger det tänker jag bara på en sak och det är när vi var i madrid på höstlovet och hälsade på jossie ! det va faktiskt rätt kul för hola betyder ju hej och i spanien utalar man inte H :na utan det blir ju som om man säger ola, så när isac ringde upp till vårt rum svarde pappa med ett hola och då sa isac det samma men när isac sa det så sa pappa: nej isac du ollar inte min telefon !!

säger bara en sak och det är : min humor e bara så bääääst ! :D haha jaja men vad ska man skriva i detta inlägget idag då, ärligt talat så har jag inet så jätte mycket att berätta. Jo förresten så sket si träningen sig lite idag lr rättare sagt morgon springturen så den blir av ikväll istället !! :)   

SHENAMOORS ! <3

 

lite weird bild men,men that´s liife ;)   (BTW loong time agoooo)

save tonight and fight the brake of dawn.

goodnatti natt alla monster diggare som trasan och banane alltid sa i mitt favorit barnpogram när jag var liten ! Idag har det varit en låång dag och imorn kmr det bli en solig dag så då är det bäst attt man kilar i säng så att mna kan gå upp tidigt för att kunna springa och sedan gå till plaayaan ! :)) gonatt alla !<3

skööönt,chiill, naaaajs !

Hej alla sötnosar im back in business kan man vlla säga ! det första jag måste skriva av mig om hur skönt det verkligen är att vakna,sätta sig vid datan en stund,äta frukost och sedan stoppa i fötterna i gympadojorna och sedan bara bege sig ut i naturen och spriiiiiinga ! Helt sjukt, och idag följde t.o.m Chilla med. det gick ju sådära med det för att hon är en rätt så liten hund och orkar inet så jätte mycket men för mig kändes det häärligt att se att det inte bara var jag som hade dålig kondis ;) hahaha fast den är faktiskt rätt hyfsad för att inte har motionerat på flera månader. Jag tror inte chilla är så jätte van att springa och så, så idag fick vad jag tror då sin första spring tur i frösakull !:D bara bra med motion !

Btw är det någon mer som har bestämt sig för att börja röra på sig lite i sommar ?:)RSS 2.0