So why don´t u slide !?

sheenare ! gud vad duktig jag känner mig nu som faktiskt skriver ett andra inlägg denna veckan ?! :O det tycker iaf jag men inte bara för det utan för ikväll så var jag faktiskt ute och sprang och gick en runda här i frösakull! för nu har jag bestämmt mig för att jag ska börja med detta varje kväll för att komma i lite bättre form !:) jag har ju trots allt inte tränat på ett tag nu sedan jag slutade på friskis så nu tyckte jag att det allt var dags att säga åt mamma att jag behövde ett par rejäla joggingskor så jag kunde börja motionera lite på egen hand. Vilket jag faktiskt är väldigt stolt över !! Och inte har jag bara sprungit jag har också fått för mig att göra lite styrka som då är ett antal situps både efter jag har tränat och innan jag går till sängs. Låter inte det hiskeligt bra ?!:D

i detta inlägget had ejag inte bara tänkt att snacka om min tränign som jag planerar utan också tipsa er lite om ett par gryymt bra låtar ! :D så här kommer dom:
S som i Sommar !

hallå i skogen ! det vet jag inte vart det kom ifrån men någonstans kom det från;) nu var ett bra tag sedan sist och jag måste nog allt ta och erkänna att det är rätt skönt ibland och inte blogga fast det är såklart också kul och blogga det är det ju !

idag är det så skönt och då snackar jag ju självklar om det undrabara sommar vädret. idag har jag bara varit på stranden ett litete tag och restennav dagen har jag bara solat in tha garden, men det var nästan äckligt varmt !
jaja nu ska man inte klaga över att det för en gångs skull är riktigt varmt. fast det skulle nog varit skönare på stranden det måste jag bara ha fått sagt !

nej nu ska jag lägga mig i solen och steka lite till :) det enda jag vill är att ta fram sololjan men den e josses så det blir nog inte så ;)

här kmr lite bilder påmig så att ni inet ska glömma mig ! :D

puss på er alla !

RSS 2.0