Don´t you know that love comes around?

HEEEEEY! lite för mycket entusiasm där kanske? Fast nej nej det kan aldrig bli för mycket entusiasm för lilla mig. Idag är jag tillbaka med ytterligare ett inlägg fär jag inte alls har så mycket mer att säga än att jag hatar att ha ont i magen (ja ni tjejer vet nog vad jag syftar på i helhet!!) Idag har det inte hänt något speciellt alls förutom att det som vanligt har varit en vldigt seg skoldag. Eller jo det har visst hänt något, vår sista lektion blev inställd så vi slutade 10 över 12...erkänn nice!!

Jag skulle också vilja säga att jag r världens galnaste och lyckligaste tjej imorgon för du kommer min Valdrin hem från Kosovo. Alltså den som jag är hur såld och galen i kommer hem! Det ska bli så himla kul för har varit jobbigt att vara ifrån honom så länge som fatiskt 2 veckor är! älskar dig så mycket min skatt.





   HJÄLP !! var någon av dessa fina isåfall så skulle jag jätte gärna vilja att ni kommenterar :)

Tvek..eller inte? HJÄLP!

Hallow alla bloggläsare (vilket inte är så värrst många men men ni som iaf läser!)
Kom nästan precis hem från Nyhem där jag och tjejerna chillade på klotet. Riktigt myysigt och kul. Innan det var jag också på staden med mamma och handlade lite smått och gott. Har inget mer att skriva om just nu så hoppas på att jag har något mer och intressantare att skriva om imorgon bitches!

Imorn kommer bilder på sakerna jag shoppade eller rättare sagt jag valde och mamma köpte! haha ;)


I brist på någonting att göra

Hej igen säger efter en dags uppehåll här på bloggen. Jag bloggade inte igår på grund utav att jag inte orkade och dessutom inte hade tid heller så, så var det med det!

Äntligen har man kommit hem till huset på karlsrovägen efter en hel helg av mys och sol i sommarstugan.Jag säger absolut inte att det är tråkigt att vara ute i stugan i Frösakull men jag måste ju erkänna att stadslivet lockar mer än lantlivet. I stan finns ju allt och alla och det är krångligt med alla bussar hit och dit och alla tider som behöver passas då man ska ta bussen hem och ditt och datt.Dock är det sjuukt musiiigt! UNDERBART väder har det ju iallafall varit vilket har varit vldigt härligt. En lite  fågel viskade att vädret ska fortsätta i detta spåret i hela veckan...SHIIIET!! ps. JAG HAR FÅRR FÄRG....dock ingen ovanlig grej när solen tittar fram men men !

hejdå alliopa vi hörs!

ps: jag har badat i havet!! :D

GLAD PÅSK!

Ägg Ägg Ägg Hej!
halloo bloggen tyvärr så hinner jag inte skriva något nu för snart kommer våra gäster hit till frösakull och jag måste göra iordning mig. Glad påsk på er alla! (`v´)

Julia hissar och dissar om påsken!

tummen upp!

1.Påskharens ägg ...MUMS!
2.Vädret.
3:påskriset med fjädrar i.
4.Maten
5. Äggtoddy!

tummen ner!

1. Att mamma är vansinnigt jobbig och tjatig för att vi ska ha gäster.
2. städningen
3. jobbigt med babblande vuxna (ensam ungdom i år)
4. att allt måste vara iordning
5.Att man inte får sitta vad datan!


Hot hot hot like the summer!!

Hejsan hoppsan galoppsan!
Sitter förtillfället ute i trädgåden i sommarstugan. Inte klädd i vad som helt heller utan faktiskt BIKINI! Helt sjukt om jag får säga det. Tänk att för två år sedan (ifall jag inte minns helt fel) var det nästan en meter snö utanför huset och nu idag är det gassande sol och 23 grader varmt. Jag kan inte tro det så underbart det är!!
Kan det bli en bättre påsk och jag tror vi alla vet svaret på den frågan...NEJ det kan det inte bli! 

Älskar verkligen solen för man blir glad som en ko som blir utsläppt för första gången på grönbete och det pirrar i hela kroppen och man är så lycklig helt enkelt. Solen gör en faktiskt mycket lyckligare och gladare. Det har jag själv märkt för på vintern när solen inte kikar fram lika ofta blir iallfall jag lite dystrare på något konstigt sätt och nu när våren äntligen är här blir man mer sprallig och glad. (jo visst jag är ju glad på vintern också....oftast men det blir en annan grej på våren och sommaren vilket är så underbart härligt) Håller ni inte med?
Längtar fruktansvärt mycket tills sommaren är här på riktigt och man kan åka till Tylösand med Valdrin (på hans cross...mmm ryser;) ) och bara ligga i solen och mysa med varandra. Shitt jag är galen i den killen!

Allt jag önskar är en lång och lycklig framtid med Valdriin. jag älskar dig så mycket(hoppas du ser detta nu). skulle kunna skriva en hel bok eller kanske en blogg om bara min kärlek till dig för den är så enormt stor och kraftfull!

ja ni bloggläsare nu fick ni lite info om det med ;).


Me and my loved babies!

Pretty little thing you are on my mind

Hej bloggen!
Har inte bloggat dem senaste dagana (eller var det bara igår?) för har inte direkt orkat. Jag var iallafall på stranden i förrgår och tog bilder på stranden och grillade med sötaste Monija. Så här får ni bilder i brist av inspiration att skriva något.


Valdrin Rexha, Du & Jag för alltid.

Du förstår nog inte hur mycket jag saknar dig här hemma. vill bara att du ska komma hem så jag kan få umgås med dig varjedag , brottas med dig varje dag, känna din doft varje dag, mysa med dig varje dag och... kunna kolla på dig och säga jag älskar dig. KOM Hem min älskade ♥ Duger inte med att säga jag älskar dig framför en skärm men får la göra det endå...JAG ÄLSKAR DIG jag vill alltid vara med dig och få hålla din hand och helt enkelt tillhöra dig och ingen annan. puss du är allt för mig. Ingen kan ersätta dig min prins ♥


skuldkänslor!

Tjena tjena mittbena!
Äntligen är jag tillbaka här på bloggen för att snabbt kasta in ett litet inlägg till er. Fy fabian, jag måste erkänna att jag har sådana stora skuldkänslor så jag vet inte vad jag ska göra...JAG SITTER FÖR SJUTTON GUBBAR INNE! eller rättare sagt ligger i sängen med neddragna gardiner, täcket på och kollar på Desperate housewives. Sinesstört kallar jag det där. Åh ska jag gå ut eller inte? det är frågas asså.
Fast neeej jag är nog inne en stund till och sedan lägger jag mig i solstolen med bikinin på och solar. Gött och pheeew nu försvann skuldkänslorna.
Vi hörs senare! :)



knas bild på mig, monija och en feg Rudina!


I kina mocka skogen där bodde en familj!

Halloj!
Åh så irriterande har fått världens barnramsa på huvudet (like always då men jaja). Ni vet den där låten man sjöng på i dagis som gick ungefär så här:

i kina mocka skogen där bodde en familj. och mamma baka bullar och pappa ransad sill och lillan satt på pottan och gjorde marmelad. Då kom den lilla råttan och fråga vad det va håll käften lilla råtta det angår inte dig för det jag har i pottan det ska jag ge till dig. 0ch lillan satt på sängen och lillan trilla ner och lillan ska sjukhus i morgon kl. tre.Dom hade ingen flaga men det gick bra en då dom tog pappa´s kalsonger och målade dom gul och blå. hej då!

Älskade alltid denna låten för man trodde att man var så cool och ball för att man sa håll käften lilla råtta ch bla bla bla. Vet inte varför det alltid var så coolt och svära när man var yngre. Likadant var det med låten som Hejshulta börje en gång skrev där han sjöng "fy fan vad barnsligt vad gjorde du så för" och sen massa annan skit....
 Knäpp var man iallafall på den tiden för ny tycker jag att det bara är lite pinsamt om an svär för mycket! Dissen för ovårdat språk fastän att jag själv ibland har ett väldigt fult språk.

Har bestämmt mig för att sluta följa listan för tyckte det bara var sjukt ointressanta saker att skriva om så förjer min egna lista som inte ahr några punkter alls som jag behöver följa utan skriver bara om det jag känner för helt enkelt. 

Har varit på Gekås idag och slingade mitt hår ljusare på den nyöppnade salongen! Bild på resultatet kommer förmodligen imorgon. Hejdå alla sötnosar som var snälla att kika in en stund på bloggen<3  



Första inlägget according to the lista!

Hello igen alla snyggingar! Är bara tvungen och skriva det första inläggen enligt listan. Nu ska jag skriva 6 fakta saker om mig. Hope you´ll like it ;)


Jag och chilla för någon månad sen! <3 Lilla cirkushund!

1. Varje gång jag och valdrin träffas brottas vi alltid...konstigt nog!!
2. Jag har haft depressioner ett antal gånger dem senate åren.
3. Jag tycker nästan alltid om mig själv. (lite ego men utan självförtroende överlever man inte)
4. Jag har alltid velat ha en hund.
5. Jag älskar att ta hand om barn för jag har lätt att vara som dem ( samma mentala nivå hahaha)
6. Jag siktar mot att komma in på Samhälle EU London men för tillfället har jag kommit in på Samhälle EU madrid och kommer (ifall jag inte lyckas komma in på London) åka till Madrid i 4 månader i 2 på gymnasiet. Voy a hablar espanol todo los días en cuatro meses.

En ny vana

Hej alla läsare!

Jag kollade precis på statisktiken över bloggen och konstaterade att den har börjat sjukna. Vad har hänt med er? Förra veckan låg den på 33 st(den blå linjen inte den röda)  och nu idag på 3. Dåligt av er!! Fast kanske var för att jag delade min länk på facbook så er som vill ha mer läsare är det absolut mitt bästa tips till er.

Det jag vill säga i det här inlägget är att jag funderar på att följa en sådan dära lista som en del bloggare gör och detta bara för att det känns som om jag har tappat min inspiration till att skriva något bra här på bloggen. Dock så kommer jag kanske skriva något mer efter inläggen som jag följer listan med så att det inte blir allt för opersonligt för det är det sista jag vill att mion blogg ska bli opersonlig.  Så här kommer listan och listan börjar från och med idag!


LISTAN

Dag 1 - Bild på mej + 5 fakta
Dag 2 - Vilka bloggar jag läser
Dag 3 - Nånstans du ska resa
Dag 4- Vad jag vill bli när jag blir större
Dag 5 - Din bästa vän!
Dag 6 - Favorit film & favorit låt
Dag 7 - Min favorit årstid & varför
Dag 8 - En resa du kommer ihåg
Dag 9 - Bild på mig för ett år sen
Dag 10 - Bild på mig & bästa vän
Dag 11 - mina smycken 
Dag 12 - Bästa köpet 2010
Dag 13 - Barnprogram jag kollade på när jag var liten
Dag 14 - Min favorit högtid
Dag 15 - Vad som händer i sommar
Dag 16 - I min väska har jag ..
Dag 17 - Favorit djur
Dag 18 - En vän du brukar vara med
Dag 19 - En du litar på
Dag 20 - En saknad vän
Dag 21 - Din gardrob
Dag 22 - Hiss&Diss
Dag 23 - Bästa ämnet
Dag 24 - Vad jag ska göra idag
Dag 25 - Favorit artist

brrrrr!!

Hej igen!

Snart blir det att dra sig neråt stranden och se vad som händer där. Ska bli lite mysigt och förhoppningsvis kul med dock kommer det bli MEGA kallt. Det enda jag kommer från fram är BRRRRRRR. Men men vad gör man inte för att ha lite kul och träffa trevligt folk. Adios mis amigos! <3



En stor saknad.

tjenare bloggen! Lägger in ett tiny tinie inlägg nu på fredagskvällen för er som inte har något att göra! Erkänn rätt snällt endå?

klart det är men men, just nu sitter jag i vallås med min finaste valdrin och ska sova här inatt. Får verkligen ta vara på tiden med han nu för att han åker till Kosovo nu på söndag morgon och kommer inte hem förrens två veckor efter. Hur ska detta gå?
Tänk er att jag saknade han OTROLIGT mycket när jag ar i London i bara fyra dagar!! Två veckor nu när han är iväg helt INSANE! Kommer typ sitta och lipa varje dag för att jag saknar han så mycket...fast nej men jag kommer snacka skype med han 24/7 och inte låta han göra något annat än att snacka med mig. Det ska bli intressant och se va han tycker om den idén. ;)


Saknar han redan bara när han ligger 1 m ifrån mig och sover! Han är så otroligt söt när han ligger där och andas tungt. Älskar den killen otroligt mycket , tror ingen riktigt kan förstå hur mycket faktiskt. Trodde aldrig att något så här underbart kunde hända mellan han och mig. Trots det är han det bästa som har hänt mig under alla min 15 år. Och det är ju en väldigt lång tid även fast att man har nästan hundra gånger så mycket längre tid kvar i livet. Han är och kommer alltid vara den som jag älskar mest av allt och alla <3 ÄLSKAR DIG! 





Ingen bloggning!

Hej alla läsare! Tyvärr så har jag inte hunnit blogga så mycket dem senaste två dagarna så ville bara säga det!
igår så gick jag och la mig kl 8 och somnade direkt och det var anledningen till inget blogande igår. Och iförrgår pallade jag inte. Hej hopp nu är Valdrin här <3

Boooring!

Sitter just nu i vänte rummet. Sitter en jätte läskig kille jämte mig som petar näsan varannan minut. Äckligt! Och illa luktar han med. Skit kul ju. Fy vad negativ jag är nu men var bara tvungen och skriva av det av någon konstig anledning. NU GICK HAN!! YEEEY! Bara en halvtimma kvar nu då. 

Gud jag har verkligen ingetning att göra. Så tänkte bara skriva detta meningslösa och ointressanta inlägget för er som gillar och anteckna ointressana saker! Det enda jag vill är att sova just nu och det får jag typ också göra dem kommande 2 timmarna så score på det!

Hittade något att göra nu!, kolla på RIKTIGT ögongodis som tex Channing Tatum.

Hey ho let´s gooooo!

Snart bär det av till skolan man som alltid sitter jag en stund vid datorn och är inne på fb och lyssnar på musik. Dessa låtarna brukar oftast jag lyssna på innan skolan! ENJOY!!





Älskar verkligen den sista killen!! nu bär det av mot skolan!

Pocketfull of sunshine!!!

ÅH ÅH STÅLANDE VÄDER, ÅH ÅH STRÅLANDE VÄDER! Gud vad glad man blir utav att sitta i klassrummet och kolla ut och att det faktiskt är sol och härliga våren har kommit! GAAHHH vad man har längtat efter detta!!

Idag har jag bara varit i skolan och haft lika kul som vanligt (seriöst då!). Måste erkänna att skolan faktiskt är höjdpunkten på dagen för där har jag faktiskt som roligast för det är där ,man träffar alla vänner som man inte träffar så mycket på fritiden. En klass är ju som en familj och jag älskar min klass...oftast!!  Vet inte riktigt hur jag skenade in på detta område men det blev bara så idag. Har faktiskt bestämmt mig för att bara skriva om det som faller mig in att skriva om. Skit samma liksom vad alla andra skriver om...jag skriver på mitt egna lilla sätt och om mina alldeles egna speciella saker som kantar min vardag. Hoppas ni gillar det.

Ikväll blir det att dra till Nissan för att bara ta det lugnt och snacka med Monija och florre och kanske ebbski o flora. Kul ska det bli! föreldrarna kan väll endå acceptera att man är ute nu i det fina vädret istället för att sitta inna och "Plugga" som egentligen är sitta inne på facebook hela dagen.

Puss och hej jag är sprallig tjej!



PS. på Fredag kommer den preliminära intagningen till gymnasiet så jag håller tummarna på att jag får sätta min fot på picadilly circus om 1,5 år varje dag i 4 månader och varje dag komma hem med en shopping påse från primark!!!

A little piece of my heart.

HEJ igen!
en dag har gått sedan jag bloggade sist och på denna dagen som har gått har jag varit på lager 157 i gällstad och handlat fin fina kläder. Sen som jag skrev igår skulle jag också till släkten på en liten middag för att fira min morfars sambo Millan! 

det var trevligt med massor av god mat. tårar fälldes olyckligt vis med. inte för det är det man brukar göra på ett 75 års kalas men det blev så iallafall för morfar ville samla alla hans barn (mamma och hennes syskon) för att prata om morfars testamente och allt sådant vad som händer när han gått bort....jobbigt blev det iallafall för jag var med även fast jag kanske inte skulle det. man vet ju aldrig om ett år eller kanske om två dagar kanske han inte lever längre. man vet ju aldrig.... så jag började inse hur mycket jag skulle sakna min underbara morfar som alltid är så snäll och mysig. 78 är ju rätt jycket så man får tar vara på tiden med han medans han lever. annars träffas vi ju alltid i himlen eller...i helvetet! mohaha nej nje tror nog på himlen i detta fallet för jag är ju alltid snäll vilket alla såklart håller med om;) eller gör ni det!? ;)
Vad tror ni att denna påsen innehåller?!!!! inget svar behövs för det ska ni få se NU!




Pippi tröja (Ny)- lager 157
Byxor- JC
DR martens skor- butik i Lodon




Skjorta (Ny)-lager 157
byxor- samma som på föregående bild
converse- team sportia
Halsband-gina
Ring (syns knappt)- Beshka i London




Why so serious? Be crazzzyyy!

Tröja med lappar (Ny)- lager 157
Baggy Jeans- Gina



Home is whenever im with you...

Hej säger jag änltigen efter ett långt brake! skäms lika mycket som vanlig..fast nej faktiskt inte ;). Man blir ju ltt uttråkad av att hela tiden uppdatera och om man ska vara ärlig, vilken dåre vill höra i detalj om någons liv? INTE JAG IALLAFALL! ( fast skulle ju vara mysigt ifall ni skulle vilja veta mitt hehe) fast noope det kommer ni aldrig få för vissa saker kommer aldrig nämnas här på bloggen men en hel del kommer att nämnas det ska ni ha klart för er! hahah ;)

Jaja slut tjötat om det nu... ville egentligen bara meddela er att jag (KANSKE <----obsavera) är tillbaka en tid för tänkte uppgradera den här gamla ringrostiga bloggen lite.
ni som har läst min blogg innan kanske ser att grejjsimojsen till höger är ny "a question from you" där kan ni chatta med  mig live ifall jag är inne på en viss sida. ställ gärna frågor och självklart svarar jag er.

anldeningen till att jag kanske ska börja skriva igen är för att jag fick rådet att ha blogg och då kom tanken boom baang pang att JA VARFÖR INTE!?  Så tack tack personen som tyckte det! för det kan ju bli lite kul right?

Nu ska jag iallafall sova(=fixa bloggen egentligen höhöhö) en sista sak...IMORN DRAR JAG MIG SLÄKTEN OCH....LAGER 157kommer bli super awesome så hejsvejs för denna gången <3








fattar ni varför jag gillar Lager 157 då mycket!!!? CAN´T WAIT DUDES!  gå gärna in på hemsidan http://lager157.com och kolla in deras fresha kläder eller kolla vart butikerna ligger och spring dit fort som ögat för detta är den bästa kedjan för billiga märkeskläder (ÄKTA) och deas egna lager 157 märke! ni kommer inte bli besvikna

RSS 2.0