Flum på högsta nivå!

Hejsan hoppas alla blogg läsare!
Jag varnar er just nu för ett väldigt väldigt...VÄLDIGT flummigt blogginlägg! Jag går seriöst på högvarv och kan inte tagga ner mig heller. Jag tar nog och skyller på det jobbiga och klibba vädret...känns som en bra anledning faktiskt ;)..ELLER vad säger ni?! 

Mitt flum kan nog också bero på att jag har musik på högsta nivå så att grannar snart kommer inrusande och ber mig tagga ner. men tänker jag det...NAAAAJJJJ!!! Musik gör allt så mycket roligare att städa vilket jag gör just nu fast...egentligen ljuger jag ju. Men om vi säger så här då: Städning= sitta vid datan!!
U GET IT!?

FLUM HÄLSNINGAR FRÅN EN SPEEDAD JULIUS! poss poss på din gummi moff!
Jag lär nog ångra att jag skrev det där siste men...WHAT THE F*CK!
TROLLET SÄGER: HEEY!!Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Hej alla godingar!

Första dagen i skolan är äntligen avcheckad och alla nerver har lagt sig på rätta igen. Igår kväll hoppade dem som loppor under huden och inte bara på kvällen utan också under mer än halva natten. 

Som sagt så var det första dagen i skolan och morgonen började lite smått nervöst med samling av alla ettor i aulan (Galaxen). Känslan av att bara befinna sig under ett tak på skolan man ska tillbringa dem kommande tre åren var otrolig. Känslan av att vara så nöjd med sig själv att man har klarat alla krav som ställts för att komma in på just min dröm linje! Helt obeskrivligt härligt och lättande att ha kommit så långt!! 

Lite kort om min klass

Ja..vad ska man säga om en klass man har gått tillsammans med i en dag? Dem flesta skulle kanske sagt: INTE SÅ MYCKET eller något i den stilen men...inte jag! Jag kan redan dela med mig av så mycket känslor,tankar och funderingar men ska fatta mig i korthet (då blir det säkert en hel roman nu bara för att jag sa det, haha). 

Jag har hamnat i en funkey klass med en enda pajjas till kille och 27 härliga och goa brudar! Jag stormtrivs redan. Känner redan på mig att vi kommer bli en sjukt awesome klass som verkligen kan ha skoj tillsammans! Mer om det imorgon...OM det blir något imorgon ;)
En av de korridorer jag ska vandra genom dem kommande tre åren! GALET!

RUN,run RUN....FAR away!

Bild: Från resan till London på sportlovet.

Jag är trött. Jag är fullkomligt SLUT och less på att bo här i Halmstad. Det enda jag vill är att just nu i denna sekund låna en fågels breda vingar och ta mig på egen hand till huvudstaden i England. London, London och London! Det är det som betyder mest för mig just nu. Jag längtar så för att bara kunna som sagt..Fly. Fly allt och alla här i halmstad(Finns undantag). Slippa männsikor som ger en förhoppningar och istället få börja om. Och då menar jag verkligen börja om helt. Hela livet, sitt levnadssätt men jag vill för alltid vara den Julia som jag föddes att bli och som jag alltid  har varit. Jag vill lära mig av de misstag som gjort, lära mig vilka männsikor man kan lita på och och vilka man inte kan lita. Det är nog en omöjlig gåva men en väldigt önskvärd sådan.

I give you my all and you still take from me.

Jag försökte inte. Mitt hjärta krossades inte. Men en dröm dog.

Rubrik.!.?.#.&.$

Hej alla pungråttor!

Idag kommer det nog inte hända så mycket mer än att jag gör det jag känner för. Och det jag känner för idag är att bara mysa under täcket eller..? nej, inte bara det yutan jag vill också in till stan ikväll för att börja planera en liten hemlis med bella. Blir antagligen och sätta sig ner på Robert´s och ta fra papper och penna! HA-HA hemlisen kan ni inte lista ut men på fredag (om det blir av) kommer kanske lite bilder från hemlisen.  Eller hemlis och hemlis de kanske man inte kan kalla det. Men vi kallar det för det idag, jag kan la säga så långt att det kommer bli sjukt kul iallafall!
Synd bara att pengarna på kontot är slut efter redan 2 veckor. Men är man en person som inte kan hålla i sina pengar så är man!
m by ~Oksana-me2u on deviantART

Expression of my thoughts!

Ja, Så här man man nog säga att jag ser ut nu! Vet inte riktigt själv hur man ska tolka det. Stort frågetecken är nog den den närmaste förklaringen som man kan komma fram till... Förvirrad är ordet. Förvirrad. Förvirrad. & än en gång förvirrad. Hur ska man tolka saker och ting när allt är omringat i ett enda stort diffust moln? Saker man hört får en att undra. En sak jag själv säger till mig själv att jag lärt mig är att inte ge upp, Ge upp det man kämpat för och fullfölja sitt mål, men nu undrar man lärde man sig verkligen det eller ej? Det är inte logiskt så nu låter jag allt trilla över till dina händer. Inte mitt problem längre om det ens va något.

Godmorrón, Godmorrón!

Hejsan igen!

Ännu en dag,ännu en morgon och slutligen ännu en sovmorgon! Känns förjävla gott att kunna ta ut sommarlovet till max nu precis innan det slutar. Och det gör man såklart genom att sova till klockan halv TRE.
Det var när mitt rekord som är fem på eftetrmiddagen (Hoppas att jag ljuger nu, fast who cares haha?!)
Som sagt så vaknade man precis och är faktiskt redan nyduschad. TOPPEN!
Idag blir det nog en stilla och lugn dag/kväll för mig men det funkar ju alltid det med. Tror nog att jag ska dra mig innåt huset i stan och ha det lite mysigt där istället för att sitta i stugan och dega hela dagen. Sounds great for me! 
Eller så kan man ju alltid kolla vad allt folk har för sig idag?

Nej nu hinner jag inte sitta här och dega för måste olja in mitt hår nu innan det torkar för mycket. Visst ja, jag har glömt att säga att jag har köpt en helt underbar olja till mitt hår som gör att det blir lent och får glans! Funkar SKIT bra må jag säga. Dock var inte priset lika underbart....350 spänn för en flaska som jag antar tar slut på en månad, Men jag tycker helt klart att det var värt det!

Så här ser den underbara hårprukdukten ut fast...som ar ett mindre underbart pris!
Detta var allt för denna gången, CIAO!

En fin fin presentation!

Tjenare mannen! 

Vad har hänt!? Julia Ellinor Bengtsson är inne och bloggar för andra gången idag. Bara bra eller hur?

Nej men jag tänkte inte blogga något vidare mycket nu för tänkte bara visa mina senaste smyckes inköp. Det senaste gjorde jag på marknade i hamnen under Tall Ships Races och ett på glitter idag. Tror faktiskt ni vet vad jag talar om om jag säger glitter+earcuffs.....jo jag har ju köpt Earcuffs! Bilder på mina inköp ser ni nedan!


Detta är ringen jag köpte men...här använder jag den inte det den r till för utan som...äsch jag vet inte. Tand ring?
Mitt nya earcuff! Där fram är det ett kors och som ni ser sedan en kedja upp till den högre delen av örat, där man sedan bara fäster en ring då genom att trycka till den lite. Det klämms lite måste jag tillägga!

Easy for you to say your heart have never been broken....

your pride has never been stolen.

Öppnar detta inlägget med rubriken "Easy for you to say" och sedan fortsättningen på det från foo fighters these days. Grym låt må jag säga!
Min blogg har den senaste tiden kruxxat lite. Mina blogginlägg har inte riktigt nått fram har jag sett. hehe..ett blogg inlägg men endå! Grejjen var den att jag satt och skrev och helt plötsligt kunde jag inte posta det och sen fanns det inte i utkast heller så kände att jag ville göra något nu så då gör jag det!

Just nu gör jag verkligen ingenting förutom att ligga i sängen med en het data i knät...AUUSCH den bränns folks!
Ikväll blir det bara att åka till Maxi med modern min och köpa mappar till skolstarten. Gud känner mig som en överlycklig 6 åring som snart ska börja skolan ochj ska iväg och köpa bratz pennor och allt upptill! Dock blir det nnog inga Bratz mappar i år utan vanliga traditionella tråkiga! SYND...men om man tviingas växa upp någondag så är man väll tvungen och förbereda sig på det.
Sen är det också planerat att spela monopol med henne. Fick en verklig chock när mamma vid matbordet sa:
mamma:JULIA!! Kan vi inte spela monopol idag. kollar på pappa: ja vi spelar monopol med julia idag!! pappa: nej jag sjka inte spela något jävla monopol....
Älskar min mamma när hon vill spela spel med mig yeey...ja förresten Hej mitt namn är julia och jag är fyra år! 

NYKLIPPT OCH JAG ÄR NÖJD!

Baka, Baka liten kladdkaka!

Hej era knas!
En vecka sedan jag uppdaterade..sköönt att ni får ett litet brake ni med va?
Tänkte inte skriva något vidare intressant utan bara att jag just nu bakar den speciella jula kladdkakan...egentligen är det inget speciellt förutom att jag gör världens godaste!!!!

ATTACK!! (fin man r så här på kvälls kvisten) hehe! RSS 2.0