Jag känner press men vad händer här näst?

Det är vad det är, Det var var det var.
Var det verkligen kärlek eller var det bara ditt begär att ha någon. Om det var på riktigt hade du sagt det. Sagt det så misstagen aldrig hade hänt. Det var länge sedan nu. Men kan endå inte låta bli att tänka på det när det enda som finns i mitt huvud faktiskt är Du. Du med stort D! 
Som jag har sagt så många gånger, som jag försökte förklara för dig, om jag hade vetat om jag bara hade fått en signal,EN enda signal att det du ville var seriöst. Man kommer ingenstans med att älta saker gång efter gång. Vill få ett avslut på det! Hur ska du ha det!?

En Rädsla

Hittade denna vackra bilden på en väldigt inspererande sida (med bara bilder) och fick helt plötsligt en chock! Jag har en rädsla att faktiskt växa upp och det tror jag inte att jag är ensam om. Det är hemsk tycker jag. Att växa upp betyder ju att man alltid blir ett år äldre (och enligt mig ett år tråkigare). Det jag menar att med tiden man växer upp och blir äldre får man mer erfarenheter, jo det är ju bra det säger jag inte men samtidigt....jag vill kunna göra saker jag alltid har gjort(undantag finns) utan att kunna tänka igenom en hel konsekvens analys vad som skulle hända om jag gjorde ditt eller datt fast att man redan vet svaret på sin egna fråga. Det är bra med erfarenheter men det blir inte alltid lika spontant anser jag.

The moment i met you!

När jag träffade dig blev jag så glad,så oerhört glad! Går nog inte att beskriva. Allt kom upp igen allt som jag en gång sumpade helt. Mens vems fel? Kan ju inte skylla på någon annan! Önskar att saker och ting aldrig hände då. Saker jag kunde ha rättat till. Rättat till mina misstag. Allt kunde ha varit annorlunda...nu och ännu fler misstag hade isåfall kunnat bli ogjorda.


Knep,klur och knåpigt!

Det krävs hög IQ för mig att hitta massa ord i ett korsod, ni vet sådant där där man ska leta upp ord där det bara är massor ar bokstäver i rutor. HÖG IQ!Borde egentligen inte vara så svårt om man tänker efter men efter ha suttit och kollat på korsordet en stund blir man blind och kan inte se ett enda ord MEN...jag ska klara det så är det bara!
PS: KORSORD ÄR INTE FÖR GAMMLINGAR!

HEY HO LET´S GO,HEY HO LET´S GO!

Nu är det dags för lilla mig att smälta frukosten och sen om en halvbtimma dra på sig joggingskorna och springa iväg! TAGGAD! Känns som om jga har lagt ner mina kvllrundor nu förtiden nämligen. Det var faktiskt så att jag först bestämmde mig för att först springa på dagarna och sedan en till runda på kvällarna runt tolv slaget. Detta bara för att det är så fricking pricking varmt på dagarana så att man knappt kan ANDAS! Men det blir aldrig så utan jag skjuter bara upp det hela tiden och sen är jag oftast också alltid inne i stan om kvällarna med så blir lite knasigt där men men, problemet får åtgärdas.
PEACE OUT FOLKS!
måste säga att jag matchar som bara den när jag tränar. rosa detaljer i skon (dem på biden) och rosa nike linne! VIKTIG INFO!! hehe

A Friendship That Can End Never really Began.

Holas mis amigos bontios!
Sitter här efter en smått failad kväll....
Den började bra med trevligheter på bulls med mamma,pappa,moster och mosters man. Åt en mumsig cheesehamburgare så det ger jag tummen upp för. Kvällen gick därfter neråt som bara den. Jag,Adina,Sandra,Bella och Becca bestämmde oss för att dra våra små rumpor ot trönninge pga av en fest. MYCKET dåligt beslut måste jag säga!
När vi kommer dit så säger alla att festen är inställd och det blir raka vägen hem med nästa buss för min,adinas och sandras del. Blev ett stopp på mc och på torget där man träffade ett par riktigt sköna lirare!! TUMMEN UPP!


Ja, jag har lurat mig själv. för många gånger nu!

Tjabba ni få filurer som lägger er värdefulla tid på min blogg!

Idag har min dag spenderats i Varberg med mina päron och plommonet. (om päron är föreldrar så ...måste ju plommon vara storasyster!!) Väldigt trevligt måste jag säga.Vi flydde då regniga halmstad till ett soligt varberg.
I varberg blev det en sak i shooppingkassen och ni kommer nog inte tro era ögon nu men jag har köpt...Tarotkort!
Galet!
Ni som inte vet vad Tarot kort är för något är det kort som man spår i. man lägger olika upplläggningar och avläser vad korten betyder och sen får man tolka själv. Väldigt mysigt och väldigt spännande om man har ett intresse för det övernaturliga. Har börjat tycka att allt sådant är jätte spännande. Så en ny hobby är inhandlad kan man säga. Jag är jätte nöjd över köpet.

Bilder på 3 av de 78 totalt!
Kan väll också nämna att korleken bestor av stora och lilla arknen!

Det var inte bara kortleken som blev inhandlad under dagen utan också denna mysiga lilla ryggsäck från Lindex. Kostade 25 kr kan man säga eftersom det var på rean och mamma hittade en blus. Det var tag 2 betala för en och väskan var 25 kr dyrare än blusen så teoretiskt sätt kostade den bara 25 kr! TOPPEN!Ryggsäck-Lindex


Life is a highway, and I wanna drive it all night long!

FY så trött jag är!!!

Var för ca en timma sedan ute och sprang en rejäl runda för att heta Julia. Så nu sitter jag här och och väntar på att få frossa i den goda meten som snart serveras. Usch det där lät inte speciellt bra men jag har väldigt bråttom för jag ska nämligen iväg och äntligen få träffa min fina vän som har varit iväg i Kosovo i ett antal veckor så det ser jag fram emot. Vi tänkte vara och chilla i hennes syrras tomma lägenhet. Eller alltså den är inte tom men systern är inte hemma. två andra mysiga gummor kanske också kommer och hälsar på! LOOKING FORWARD TO!(detta inlägget skulle postats igår onsdag men det blev idag istället)

GRYM LÅT!  Kille från halmstad som gjort videon och allt!

You can run but you won´t get far

Ciao bellas! 

Ännu en dag som jag bloggar.....

Glömde att blogga igår för hade fullt upp hela dagen och då menar jag exakt hela dagen verkligen. Dagen började ju med ett hyfsat väder men endå inte så bra väder så att man skulle kunna dra sig neråt playan så då fikc jag en idé i mitt smarta huvud, att jag och Josse skulle åka till möllegård för att ta en glass. Och kameran var självklart med för att ta lite fina och häftiga bilder på oss systrar som är lika häftiga vi. Nästan alla av bilderna blev RIKTIGT bra! Här får ni en litet tjuvtitt innan dem hamnar på facebook! ENJOY! 


Som sagt...smakprov för er som var intresserade och MER finns på Facebook! Måste endå säga att jag blev riktigt nöjd! 

Kram från mig!

Ett beslut jag var tvungen och ta

Hello my dear friends!
Ja alltså, Hej mina kära vänner som man skulle ha sagt på svenska. Känner mig sjukt duktig att jag faktiskt bloggar idag med. LIKSOM två dagar i rad yeeahhh?
Tänkte bara berätta för er om ett stort och jobbigt beslut jag har varit tvungen och besluta idag. Jobbigt, det kan jag inte säga att dte inte var! (nog vill ni veta för ni är ju så intresserade, RIGHT? ellleeerrr?)
Det var inget lätt beslut det rev upp många sår och jag vet själv att jag alltid kommer ställa mig själv frågan om jag gjorde rätt. Just nu känns det rätt...men man vet ju aldrig i framtiden. Det kusliga är att man kan ju aldrig vetat hur det hade blivit om man hade valt det andra än det man valde att välja bort.
.....Antar att ni inte fattar ett piss just nu. Vilket jag HELT och hållet förstår för det skulle inte jag heller göra! Kan inte säga så mycket mer om saken här på bloggen nu för vissa saker får ju va privat. Puss vi ses snart igen hoppas jag!

Kärlek från Julia

En sak jag tänkte avslöja..

Hejsan hoppsan mina kära vänner!

ÄNTLIGEN fick jag en spontan känsla av att sätta mig framför datorn och börja knappra på tangenterna och göra ett inlägg på min gamla och skunkiga blogg. (eller..skunkiga och skunkiga det är den väll inte?) Dock har jag intressant att skriva om så tänkte faktiskt avslöja en liten hemlighet som jag inte tror många vet om ( tror jag!). Var inte allt för förväntansfulla nu för det är inget stort utan bara en sådan där liten hemlighet om saker man är rädd för...alltså no BIG deal egentligen!

Jo det som jag är mest rädd för är faktiskt...saker som ligger på botten av havet eller i en pool. Ja men ni vet typ ankare kedjor och sådant eller tex gamla cyklar som har blivit dumpade i havet eller i nissan och sådant! Knäppt? Jo tack jag vet men jag kan verkligen inte hjälpa det jag är dö skrajj för sådana saker! LÄSKIGT! Är också av någon anledning rädd för mossiga stegar upp och ner till havet från en brygga ni vet. Fy jag sitter faktiskt här och ryser av bara tanken av kedjor i havet och ankare och dylikt! FY TUSAN!Kundvagn-MARDRÖMMEN!!

Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there.

Jag önskar att allt vore mindre kompilcerat och att allt bara kan vara som det borde vara och inte så som det är nu,att allt står på sin ända och är bara allmänt konstigt! Varför skulle det bli så här? Varför så in i helsike så komplicerat? Jag hatar att jag inte kan säga sanningen om allt längre som när man var mindre. Varför blev det som det blev? Varför just jag? Varför just du? varför just vi? Allt jag vill är att kunna säga sanningen så högt ut jag kan...men så kommer det aldrig att bli.
Så svårt, så självklart, så lätt men endå helt fel!

Resten av MITT liv.

Herregud vad varmt det är! jag tror jag klappar ihop snart. Det tråkiga är ju bara att solen tittar fram endast typ två gånger i timman så är ju inte precis lönt att dra ner till stranden. (kanske ett kvälls dopp ikväll?) GALET är det! Annars förutom att klaga på vädret ligger jag och myser med chilla som jag har lånat från familjen Dybjer, mysigt är det iallafall! 
Har inte direkt något nytt att meddela sedan jag fick reda på antagningen till Gymnasiet. Jag tror nästan att hela Halmstad vet att jag kommit in nu pga FB! Är redan sjukt taggad! Puss på er


En lite knasig bild på mig när jag och familjen begav oss mot London på sportlovet i år!
Bara ett år kvar till nästa gång.
förbjuden kärlek!

Nu tror jag att jag fick en hjärtattack!

HEJSAN! 

Jag är galet överlycklig idag! Vaknade på morgonen och första tanken som slog mig var DEXTER, JAG MÅSTE KOLLA DEXTER! För er som inte vet är dexter en sida där man kan se om man kommit in på sitt gymnasie val. Och det var då mitt hjärta tog ett hopp, inte ett litet utan ett gigantiskt hopp. Längre än alla friidrots hopp. Längre äb vad man kan tänka sig. Jag behöver nog se det en gång till med mina egna ögon. och nu får ni också en chans att se vad jag precis såg. 
Val
1.
Sökt program: SA-EUL-SN, Samhällsvetenskapsprogrammet
Önskemål om inriktning: SASAM-EL, Samhällsvetenskap - Europa -London
Ort/Utb. anordnare: Halmstad
Önskemål om skola: Sannarpsgymnasiet

Behörighetsgrupp: Behörig   (EXTRA VIKTIGT MY DEAR FELLAS)
I höstas sökte jag alltså samhälle Europa med inriktning London som första-handsval men kom dock inte in på den preliminära intagningen för jag hade då 225 p. Utan då i våras kom jag in på mitt andra val som var Madrid (samma linje fast annan stad). Men så helt plötsligt gick det bra i skolan och jag lyckades höja mig till 240 p men fortfarande trodde jag inte att jag hade lyckats för det var 245 p på london. Så idag när jag vaknade hade jag en klump i magen att jag forfarande inte skulle komma in på london utan på Madrid. Sen stod det ni nyss stod och hela mitt hjärta började slå 100 extra slag...jag tror jag fick en hjärtattack! RSS 2.0