Röd vs Mörk rosa vs Orange vs Mint

Hej alla knasbollar! Har tagit en oanmäld bloggpaus (för er som inte fattade det).
Men nu är jag tillbaka för tillfället endast för att be er om råd så jag ber er svara gärna/lägg en kommentar. 
Vilka av dessa två bikinisar tycker ni att jag ska beställa? 

Wonderland - Only Hope Set   VS Wonderland - The Inception Tie VS

Wonderland - Love Issue Set VS  Wonderland - Sandie Bikini Bottom

GAHHHHH BLIR GLAEN HJÄÄLP!

My mama said that money and things means nothing in the end!

Hej alla buskråkor! Det var ett tag sedan nu men nu tror jag är här för att stanna ett tag. Har varit väldigt mycket nu på senaste tiden i skolan och på fritiden. Shitt happens eller hur dudes? Ni får stå ut helt enkelt!!

Just nu kan man säga att jag är helt hög på musik! Helt insane. Jag har banne mig lust att hoppa upp ur sängen och sätta musiken på högsta volym i hela huset och dansa med golvmoppen,sjunga och skrika hela natten lång...men om jag gör det riskerar jag nog att bli utslängd ur huset för att ha väckt päronen som sover en tunn liten vägg ifrån. Så INGEN bra idé alls hur lockande det nu än är. Tänkte delge er lite bra musik som jag just nu i denna sekund hör i mina lurar och när jag brukar glida runt på brädan. Take it or not.

Montell Jordan – This Is How We Do It
Newkid – När vi var unga
Newkid – Baby?
Veronica Maggio – Jag kommer
Newkid – Luftens hjältar
Eric Chase – Love Comes Around - Radio Edit
Isak Strand – Pick Me Up
Isak Strand – Mama Said <------------------------------------------ETT MÅSTE ATT LYSSNA PÅ!! (`V´)
The Ark – Breaking up with God
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home


VACKRA MÄNNISKA!

HOME!!!

Halloou allesammans!

jag har inte hunnit blogga och just nu är jag på ett väldigt fillenippran humör för jag ska alldeles strax ner till kattegatt skolan för att möta upp S och få min longboard SOM ÄR EN  VÄLDIGT EFTERLÄNGTAD PRYL!!

hon skänker den!!! det är helt sjukt och jag är verkliget helt till mig asv glädje just nu. Det enda jag hjorde var att posta ett inlägg på skänkes och bytes i halmstad på facebook om att jag sökte en longboard och vipps svipps fick jag ett svar att en tjej ville skänka sin gamla till mig! Så himla snällt och schyst  och ja allt annat med. Jag är helt hysterisk!! En longboard gratis liksom whoooppaaahh! Det enda jag ska göra med den är att byta truckar och hjul och sådant och spraya den så det blir en julia bräda! myhcket uttrycks tecken idag men det tillåter jag faktiskt ;)

poss poss nu drar jag för att hämta min babyy!

RSS 2.0