ÄNTLIGEN HEMMA !!!

Ojski bosjkii i och med rubriken så menar jag inte programmet utan att jag helt enkelt är hemma från stugan ! där har jag varit hela denna röda helgen med kristihimmelsfärdsdagen och de andra :) det har ju inte varit det roligaste för jag har inte kunnat göra så jätte mycket och VÄDRET ska man ju ine nämna elelr det enda man kan säga är ju USCH !!! rätt kallt förutom igår som det var helt konstigt väder :O aja nu ska jag sluta babbla om väder och vind och sådana tråk saker och iställetberättaom vad som händer om 2 veckor !!
:D

ni kanske anar om vad detta handlar om ?;)  jo det är ju så att jag tillsammans med josse och mamma ska till turkiet till semesterorten Kemer. vi ska bo på ett hotel som heter ambasadour. tyvärr kunde jag inte få några bra bilder på det men ni fick iaf en bild jag fick när jag sökte på kemer :) men det man längtar mest efte rär ju självklart solen men det är ju inte allt... BASARERerna med där alla shoppnign sker ! :D det kommer bli så kul och jag tror jag ska dö så mycket längtar jag !!   

en sak jag inte längtar till är ju själva turkarna :O svenska tjejer borde ju förbjudas att åka på semster till sådanna här resemål ;)
 

Han tog på mina ballar !

haha hejsan igen misstolka inte min titel på detta inlägget;) vi hade nämligen dans idag med en kille som heter kim jörgensen och som kommer från denmark :) det var sjukt skojjsigt även fats vi var tvugna att dans med ett par peckel från klassen men men dock va det lite mycigt måste jag säga ! vi dansade både lite bugg steg och tryckare. tryckren + buggen gick bara!;) när kim skulle visa så var ju jag tvungen att va "provexemplaret" hahaha. det va rätt sjukt . tänk er mig dansa tryckare med minst en femtio årig man :P det roliga var att när han sa att jag skulle luta mig och mitt ansikte mot hans axel ni vet så knäckte jag mih tootalt ! snacka om att de andra började flabba och det pinsamma va att kim sa : ja nu knäckte vi julia totalt !

sen så sa han också om man ville vara lite fräck (till killarna) så skulle man ta tjejen på ballarna. vi som inet är ett proffs fick förklarat av hans dotter att det betyder rumpa på danska. innan vi visste det så kollade hela klassen på varandra och man kunde verkligen se vad alla tänkte : öhhh WTF ! :D och sen börjar vi garva som fan XP

det där med att ta på ballarna och va lite fräck utnyttjade ju såklart vissa killar ;D hahaha jag ska inte nämna några namn här !! nej men allvarligt så var det faktiskt kul och ännu roligare blir det ju när vi ska ha dans e timma varje dag denna veckan. och då blir det MEER tryckre och säkert utstå ännu mer försök att ta på mina ballar . hahah!!


här kommer en sak som jag verkligen jätte gärna vill ha till mina skor tänk er vad snyggt te sommaren !!


 ungefär en sådan här och med mina skor ! hur jäfla fint skulle inte detta vara !!:O

skulle det inte vara lite fint med en coo, hatta till men det har jag iaf inte tänk att köpa men men det kan ju alltid vara kul att prova något nytt !:D

BUHUUU!

tjaa bloggen och alla andra ! nu var det allt ett rejält break, senste gången jag bloggade var nog... nej jag tro jag skippar det där räknande men vi vet nog alla att det var väldigt länge sedan!!  så jag tänkte iallafall uppdatera den här gamel skrutt bloggen med lite nya inköp som jag gjorde idag med mamma på eurostop och sko stop :) för på senaste tiden har jag lånat kläder av min syrra josefin men för någon vecka sen blev det ett slut med det! det kändes som om hon hotade med att lägga sina kläder i ett bankskåp eller att sätta lås på sin garderob. och jag som inet alltid är så smart av mig rensade precis då ut min garderob som helt består av kläder som jag ALDRIG använder och då ljuger jag inte. vissa va de kläderna jag rensade hade jag inte använt sen hmmm. kanske i 6 lr 4 :O. Så det var riktigt skönt med en rensning ! fast dåligt nog var ju att mamma inte kunde köpa så mycket till mig på en gång så min garderob är ju helt tömd nu men men that´s liife !   tur att jag iaf handlade lite idag, shoppingen med julia stannar inte där för på tisdag eftermiddag ska jag och mamma på stan igen :)   

Aja nu ska jag sluta bubbla och istället visa det jag har köpt.  jag beklagar bilderna (poserna) men de visar det viktigaste! (kläderna)


skor-skostop
klänning-H&M

(hahha im a giant)
T-shirt-H&M (garden collection)

 jag följer det senaste med ett par träskort inspirerade klackar ! :D
bilden är inte den bästa och vinklen får dem att se lite konstiga ut men men skit samma ville bara visa :)
dessa underbara fotdödare kommer från skostop på stenalyckan.

adios mis amigos !!

RSS 2.0