Våga berätta,släppa från hjärtat och lätta!

Shenare!!

ÅHHH jag är ju så galet förvirrad och lite smått sur! Man känner sig aa jag vet inte vad och känns inte som jag vill berätta allt här ifall en del personer läser. Jag dissar verkligen killar totalt som inte vågar berätta vad dem tycker eller som är allmänt dryga och tysta. Jag passar verkligen inte ihop med en sådan/sådana killar för det är verkligen så jag inte är, min totala motsats kan man faktiskt säga. Grymt besviken trodde att personen skulle öppna sig lite mer än vad jag trodde men nu så vet jag inte hur jag ska göra. Åhhh galet förvirrad just nu och saken görs ju inte bättre utav att i och med detta så är antagligen resan till liseberg på lördag inställd ifall bella eller becca inte följer med. Får helt enkelt hoppas på det bästa, alltså att dem ska med för det sulle vara galet kul!


Hejdå// en mycket förvirrad tjej!

Don´t hate me cause i´m beutiful!

Hola mis amigos!

Hoppas ni alla haft en underbar och liiite vinglig midsommar för...det har jag ju inte haft kan man ju säga! Dock så började den faktiskt rätt bra med gäster till familjen med go mat och goda efterätter och bara massa mys.
Kvällen blev ju lite failad kan man nog säga men allt kan ju inte vara lyckat, Right?
Man behöver ju ha någon misslyckad kväll här och då för att någongång få några lyckade eller hur?
Så tycker iallafall jag!!

Nej men har inte så mycket mer att skriva förutom att jag tänkte tipsa er om ytterligare en låt som jag tror kan bli en skön låt i sommar.  Låten som jag dillar om då Keri Hilsons Pretty Girl Rock. Tycker det är jätte bra för den har verkligen en outstanding text och en text och låt som jag tycker tjejer ska lyssna på. Den är väldigt självsäker  och jag tror man kan lära sig att acceptera sig själv mera.

Några rader ur texten

Pretty as a picture sweeter than a swisher
Mad 'cause I'm cuter than the girl that is with ya
I can talk about it 'cause I know that I'm pretty
If you know it too, then ladies sing it with me

All eyes on me when I walk in
No question that this girl's a 10
Don't hate me 'cause I'm beautiful
Don't hate me 'cause I'm beautiful



Jag tror ni förstår vad jag menar när jag säger att låten är väldigt självsäker!

Puss vi hörs!

Jag är TYP trött nu

ÄNTLIGEN klar med designen på bloggen..ja,jo det tog ju några timmar för nu är ju klockan 03:40!! Super trött r jag nu så äntligen säger jag godnatt för idag och återkommer är jag känner för det. 



PS: Jag är jätte nöjd med min nya design men speciellt min header för det blev verkligen så jag ville ah det// en NÖJD Julia!

Om man skrivit ett inlägg, Varför inte skriva ett till?

Kunde inte låta bli men fick till den där blogg gnistan som jag aldrig annars brukar ha. (Faktiskt rätt underligt om ni frågar mig). Tänker absolut inte skriva ett inlägg som är lika långt som förra. Nu andades ni allt ut av lättnad va? ;) Nej men har nog bestämmt mig för att ändra bloggen till svart istället för den hära fisgröna färgen jag har nu och byta ut den oskuldsfulla headern till något som är mera likt mig nu. För det var ju nog två år sedan jag tog dem dära bilderna. Så känns helt enkelt inte rätt längre som ni säkert förstår. Puss på er för nu ska jag fixa och trixxa lite!


Resten av ditt liv

Tjenare!

Har absolut ingenting att göra så varför inte skicka ut ett litet inlägg till er som egentligen är som att skicka ut ett inlägg i rymden (ingen läser eller kommenterar,haha)! Allt känns verkligen as drygt just nu. Den man smsar med är dryg och jag e trött och lite små tjurig. Fy hatar att känna mig negativ för det är det värsta jag vet när folk gller och gnäller och aldrig kommer med nått positivt....dock brukar jag ju inte vara negativ så äsch what the fúuck nu låter jag mig få vara negativ en stund. Hoppas ni står ut iaf!



Ska ge er ett jätte tips nu som jag verkligen tycker ni ska ta vara på!!
Jag vet inte om ni har hört att timbuktu har ett nytt abum som heter Sagoladet som släpptrs den 1 juni??... Iallafall så vet det nu! Och på det albumet har jag hittat in sanna kärlek. Min kärlek heter "Resten Av Ditt Liv" som är en helt underbar låt. Dock så är den en hat låt haha. I slutet av låten säger han:

"Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha"



En riktig go kille tycker jag Timbuktu är!! Stor hyllning till honom. En helt klockren text enligt mig själv! Denna låten kommer nog symbolisera sommaren 2011 för mig....

Adios!


För jag har inte tagit studenten,för jag har inte tagit studenten fy fan vad jag är bra!

Ciao amigos!

Sitter nu här framför datan och bloggar samtidigt som jag äter rester från syrrans student fest igår..mums!
Ja,somsagt så tog min syrra studenten igår vilket jag faktiskt alla vet tror jag.Det var jätte mysigt(festen hölls i marinstugan) och kul om jag ska vara ärlig men samtidigt lite drygt att stå i parken bland allt hysteriskt folk och alla tjutande studenter och blåshorn. Visst längtar man tills det är min egen tur att böära studentmössan men det är ju tre år kvar och dem tre åren kommer nog också vara underbara så man vill ju inte missa dem heller.
Nej nu kan jag inte skriva mera för nu bär det av mot stranden med valdrin och kanske bells och thomas.
 
adios!!


från noll till två!

Shoosan igen!

Underbart väder vi har va--noooooot! Så himla äckligt varm fast det känns så fel att klaga nu när det verkligen är varmt när man på vintern längtar och gnäller efter värme.Fast enligt mig så är denna värmen som vi har nu överdriven,särkillt när det inte ens är sol och bara kvavt och eländigt att sova!
Men Helt sjukt vad det börjar vandra in bikinis i min garderob nu. Från att inte ha någon bikini eller badkläder har jag ni köpt en baddräkt och två jätte fina bikinis. Min otur har verkligen börjat vända.
Här är en bild på den bikinin jag köpte idag på HM.
 Köpte denna fast i mörkblå. Fantastiskt fin va den på och extra score när man verkligen passar i färgen med!

Äntligen,som jag har längtat!

Hallojsan allihop! ytterligare ett tag sedan vi sågs men det har ju varit så bra väder så inte kan man sitta inne och blogga hela dagarna!

ÄNTLIGEN kan jag efter en lång väntan säga till er. anledningen är att jag har hittat min drömbikini, just en sådan jag alltid har velat ha på playan när jag steker runt. Såklart är den röd!!!! För att jag inte ska behöva göra er trötta med en beskrivining av en underbar bkini får ni ist se den själva.

ASOS Bow Hipster Bikini Brief

Beställde den från asos.se för 300 kr ungefär så kolla där ifall ni letar efter fina bikinis/badkläder för dem har jtte fina badkläder.

funderar att på att  köpa denna från H&M med.


 

RSS 2.0